Климатици и климатични системи | CoolAir Ltd.

За Нас

Фирма “Куул Еър” ООД заедно със своя екип от специалисти се налага все по успешно на пазара.

Фирмата предлага проектиране,продажба, доставка, монтаж, сервиз и абонаментна поддръжка на всякакъв вид климатична, вентилационна и отоплителна техника.Освен климатичните сплит системи фирмата предлага и системи за централна климатизация тип VRV системи, тип ЧИЛЪР и термопомпени системи с висока енергийна ефективност.Също така и изграждането на хладилни камери в широк диапазон от мощности.

Стреми се винаги да се отзовава по най-бързия начин и в удобно за клиента време, без това да оказва влияние на качеството на работа.Поддържа достъпни за клиента цени.

Фирмата осигурява и експертиза и извършване на анализи и оценки в областта на опазване на околната среда(EIA,SEA) и икономическа ефективност(CBA) в енергийния сектор.

Фирма "КУУЛ ЕЪР" ООД работи с реномирани марки термопомпени системи с висок клас на енергийна ефективност. Предложените модели са както от ниския, така и от високия ценови диапазон.

Купи на изплащане

"КУУЛ ЕЪР" ООД предлага лизингови схеми за всички климатични системи. Фирмата има сключен договор с Unicredit Consumer Financing. Условията на нашия партньор предоставят възможност да бъде намерено подходящо решение за всеки клиент.

Климатици на изплащане с Unicredit

- Бързо одобрение само срещу лична карта;
- Срок на изплащане от 3 до 72 месеца;
- Финансирана сума от 150 до 5000 лв.;
- Без банкови комисионни при плащане на вноските, във всеки клон на Уникредит Булбанк;
- Възможност за сключване на застраховка Защита Макс със застрахователна компания, партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг;
- Без скрити такси и комисионни.

Ние ще Ви предложим най-удобната за Вас месечна вноска, най-подходящия продукт по най-прозрачния начин.

За повече информация или кандидатстване, моля свържете се с нас!

Програма за кредитиране на Енергийна Ефективност

Клиентите имат възможност за закупуване чрез кредит "Енергийна ефективност".

Фирма "КУУЛ ЕЪР" ООД е регистрирана в списъка на доставчици и изпълнители по програмата за кредитиране на енергийна ефективност на дома REECL.

Програмата REECL предоставя на домакинства или сдружения на собственици от цялата страна възможност да се възползват от предимствата на енергийната ефективност и да получат целеви кредити и безвъзмездна финансова помощ чрез мрежата на български търговски банки. Всяко домакинство или сдружение на собственици, което получи кредит по Програма REECL има право да ползва безвъзмездна помощ съответно в размер на 20%, 30% или 35% от стойността на кредитирания енергоспестяващ проект, след като той бъде успешно завършен и след като са били изпълнени всички условия.